Helga Pedersen Gade 79, 44. 8000 Aarhus C
Bavn RAISFOTO C1 6373
Bavn RAISFOTO C1 6674
Bavn RAISFOTO C1 6345
Bavn RAISFOTO C1 6434
Bavn RAISFOTO C1 6508
Bavn RAISFOTO C1 6663

Få smag på vores frokostmenu i restauranten på toppen

Stolte håndværkstraditioner og en gennemført spiseoplevelse i Restaurant Bavn.

Vi salter og sylter året rundt og gør os rigtig umage med at få vores identitet og smagsbank med på tallerkenen.

EN GOD START

Josephine østers med havtornvinaigrette 3/6 165/295

Ansjos på ristet toast med mild hvidløg og sort peber 95

30 gr. Gastro unika caviar med bagværk og klassisk garniture 595

Salte klejner med god skinke og peberrodsfløde 125

JULEFROKOST MENU 595

Det gode rugbrød, franskbrød, krydderfedt og saltet smør

Gammeldags modnet sild med æggesalat og løg

Gravad laks med rævesauce & æbler

Sprød fiskefilet med håndpillede rejer, citron og mayonnaise

Sylte af sprængt gris med rødbeder og sennep

"Æbleflæsk" Svinebryst med karamelliseret æblekompot og timian

Hønsesalat af skovkylling med sort trøffel og estragon

Ris a la mande på vores måde med rigtig meget vanilje og kirsebær is

SMØRREBRØD

Vores solbærsild med solbær på mange måder og fed creme fraiche 155

Sennepssild med blødkogte vagtelæg og hyldeblomst 160

Lun stegt sild med bløde løg og stikkelsbær 165

Torskelever med koldpresset rapsolie, hyldeblomst og radise 155

Håndpillede rejer "i trængsel" på ristet brød med ægte sauce 195

Varmrøget laks med syrnet fløde og lun spinat 165

En rigtig æggemad med peberbacon og karse 175

Sylte af sprængt gris med syltede rødbeder, sennep og hyben 175

En løvemad. Oksetatar med Kalix løjrom, løg og peberrod 195

FROKOSTFAVORITTER

Rugbrød med sprød rødspættefilet, håndpillede rejer, laks og en sauce med hybenrose og tomat 255

Pariserbøf "lynstegt, rå" med alt det gode og 2 æggeblommer 235

Bavn's fiskesuppe med dagens fangst, blåmuslinger og grønne toppe 245

DET SØDE KØKKEN & OST

Ris a la mande på vores måde med rigtig meget vanilje og kirsebær is 145

Mariebolle med flødeis, æbler og brunsvigersauce 135

Is af solbær fra kolonihaven med valnøddemælk og solbærblade 125

Farmors sherryfromage med hakket chokolade og valnødder 125

En kugle is med ananaskamille og 10 gr. gastro unika gold 195

3 gode oste med knækbrød og behørig garniture 155

TIL KAFFEN

Kransekage med mørk chokolade 85,-

Restaurantbavn 28